handdator

Visa fullständig version : Varumärken ni rekommenderar och varnar för.


Lethal_Impact
2009-07-30, 09:39
Som rubriken antyder, en tråd för vilka ni berömmer respektive varnar för.

-------------------------------------------------------

Wasabil har man inte hört mycket gott om, kan dock inte övriga namn på samma firma.


Själv undrar jag ifall något har erfarenhet av:
http://www.goodmarkindustries.com/

haflinger
2009-07-30, 18:32
Nâr det gäller plât och kofângare är AMD det bästa alternativet, iallafall
till Mopar. Inte bara till priset men framförallt passformen.:good:

Nisse Hult
2009-07-30, 18:37
Nâr det gäller plât och kofângare är AMD det bästa alternativetJag håller nog mer på Intel... :D ;)

Rockmater
2009-07-30, 18:44
Jag måste lägga ett varningens ord för summits egna märke. Man får verkligen det man betalar för, alltså kräp. Dock hann jag bara köpa en pryl därifrån innan jag fick erfara den usla kvalitén så alla produkter från dom kanske inte förtjänar att dras över samma kam.

hasseh
2009-07-31, 14:15
Som rubriken antyder, en tråd för vilka ni berömmer respektive varnar för.

-------------------------------------------------------

Wasabil har man inte hört mycket gott om, kan dock inte övriga namn på samma firma.




Var förbi där denna Södertäljefirma haft sina lokaler i förra veckan och kunde nöjt konstatera att lokalerna var tomma.
Bara att hoppas på att detta är ett gott tecken .... eller är det att hoppas på för mycket?
Har själv bara varit in till dom en gång för ett antal år sedan och det intryck dessa figurer gjorde på mig hade den effekten att jag aldrig satte min fot där mer.

chevygasser
2009-07-31, 15:20
Håller med om att summits prylar är skräp.
Köpte ett par mekaniska mätare olja/temp.
Är väldigt skeptisk till att dom visar rätt värden.
Speciellt temp, som gillar att variera rätt kraftigt.

Inte nog me de så gick en av lamporna sönder också
efter ett par turer.

hasseh
2009-08-02, 17:41
Min förhoppning om ovanstående firma var inget värd. Snubblade över följande hemsida: http://www.classiccarsab.se/ .
Gissa vilka som ligger bakom denna. Om ni sen tittar på adressen så går den till samma ställe som jag besökte och kunde konstatera att det var tomt. I alla fall vad gäller deras utställningshall.

Man undrar sen hur många AB:n dom har för på Blocket kallar dom sig Classic Cool Cars Swed AB. Andra namn som tydligen skall ha använts är Auto Europé Sportbilsagenten AB, Africa Europé George Freight Container Sweden AB, Wasab bil AB (observera stavningen).

Vad säger man.... och man kan kanske undra hur många av dessa AB:n som finns eller har funnits i bolagsregistret. Jag gjorde en sökning via Ratsit och enligt denna så finns inget av dessa bolag registrerat. Luktar surt och skumt på många sätt .... :bad: